KURUMSAL KARBON AYAK İZİ EĞİTİMİ

26.6.2024

DSO Eğitim Komisyonu koordinasyonunda, 3-4-5 Temmuz 2024 tarihlerinde Odamızda “TS EN ISO 14064-1:2019 Kurumsal Karbon Ayak İzi Eğitimi” düzenlenecektir.

İşletmelerin çevre alanındaki sürdürebilirlik hedeflerini net olarak belirleyebilmesi ve bu alandaki olumlu katkılarını paydaşlarına sunması amacıyla Kurumsal Karbon Ayak İzlerinin izlenmesi (hesaplanması) ve raporlanması önemli bir başlangıç olacaktır.

ISO 14064-1 standardı (Sera gazı emisyonlarının ve uzaklaştırmalarının kuruluş seviyesinde hesaplanmasına ve rapor edilmesine dair kılavuz ve özellikler) uluslararası bir standart olup işletmeler tarafından sera gazı emisyonlarının raporlamasında büyük çoğunlukla referans alınmaktadır. Bir işletme kurumsal karbon ayak izi hesaplamaları sonuçlarını değerlendirerek faaliyetleri özelinde emisyon yoğunluklarını görebilmekte, sera gazı inisiyatifleri ve uzaklaştırmalarını doğru kurgulayabilmektedir.

Hesaplama adımlarının katılımcılarla birlikte gerçekleştirileceği ve uygulamalı örneklerle karbon hesaplamalarını öğrenebileceğiniz ‘’TS EN ISO 14064-1:2019 Hesaplama Odaklı Kurumsal Karbon Ayak İzi Eğitimi’’ ile ilgili detaylı bilgi ve kayıt için linke tıklayabilirsiniz.

Rever Akademi'den Eğitmen Çağlar Güven'in vereceği eğitimin sonunda katılım sertifikası verilecektir.

Eğitimin ücreti 6.500 TL (KDV dahil) ve yeterli katılım olması durumunda hesap numarası tarafınıza bildirilecektir.

Hesaplama adımlarının katılımcılarla birlikte gerçekleştirileceği ‘’TS EN ISO 14064-1:2019 Hesaplama Odaklı Kurumsal Karbon Ayak İzi Eğitimi’’nde uygulamalı örneklere yer verilecektir.

KAYIT LİNKİ: