Denizli Sanayi Odası İçerik Görüntüleme

Türkiye-Çin Karma Ekonomi ve Ticaret Komitesi

, 30.06.2022

Resim: Türkiye-Çin Karma Ekonomi ve Ticaret Komitesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan, Ticaret Bakanlığı’nın 30.06.2022 tarih ve 76048963 sayılı yazısına ithafen,

Türkiye-Çin Karma Ekonomi ve Ticaret Komitesi (KEK) 17. Dönem Toplantısının 2022 yılı içerisinde düzenleneceği belirtilmekte ve söz konusu toplantı kapsamında görüş talep edilmektedir. TOBB tarafından hazırlanacak bilgi notuna ilave edilmek üzere Çin ile karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin varsa görüşlerinizin 14 Temmuz 2022 Perşembe günü saat: 16.00’ya kadar odamıza (dso@dso.org.tr) iletmenizi rica eder, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

Denizli Sanayi Odası

En Son Duyurular

ÇİVRİL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ HAKKINDA DUYURU

ÇİVRİL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ HAKKINDA DUYURU Resim:Fotoğraf Açıklaması Hazırlanıyor.
Özbekistan İş Forumu 19 Temmuz 2023 Çarşamba Günü Saat 19.00'da

Özbekistan İş Forumu 19 Temmuz 2023 Çarşamba Günü Saat 19.00'da Resim:Fotoğraf Açıklaması Hazırlanıyor.
Antakya Medeniyetler Korosu Konseri

Antakya Medeniyetler Korosu Konseri Resim:Fotoğraf Açıklaması Hazırlanıyor.

Bizi Takip Et

Sosyal medya içeriklini koyabiliriz.

?Tags: cin, karma-ekonomi, ticaret-komitesi, and turkiye